Kemp Merkur Pasohlávky

Kemp Merkur Pasohlávky

Ideální místo pro letní rodinnou dovolenou, školní i sportovní pobyty.

Uzavřený areál kempu se dvěma vodními lagunami se rozkládá na břehu horní Novomlýnské nádrže. Obě mají písčito-travnaté pláže a pozvolný vstup do vody, což je vhodné zejména pro rodiny s malými dětmi. V části jedné z lagun je vyhrazený prostor pro milovníky naturismu.
Okolí kempu je protkáno cyklistickými stezkami a přímo z kempu je možné se napojit na turistické trasy, které nás dovedou až na Pavlovské vrchy, které příjemně dotvářejí okolní krajinu kempu.

Kemp je v provozu od dubna do října. 

Nabízíme ubytování v chatkách, apartmánech, bungalovech nebo týpí stanech. Pro milovníky karavanů nebo stanování nabízíme místa v boxech nebo na volné ploše. 

V letních měsících se kemp mění na kulturní středisko. Pro hosty - jak už ubytované, tak i denní - nabízíme kulturní program v rámci Léta plného zábavy, jehož součástí jsou animační programy, letní kino, letní párty, divadelní představení, cimbálová muzika a ukončení sezóny v podobě MERKURFESTU. Akce u nás však začínají již květnu, kdy zahajujeme sezónu akcí Zahájení turistické sezóny. 

Více informací naleznete na www.kemp-merkur.cz